Delavnica dopolnilne dejavnosti in ustrezna registracija

LAS Dobro za nas v ESRR projekta sodelovanja Na(j)prej lokalno! organizira izobraževalno delavnico za ponudnike živil in hrane z naslovom DOPOLNILNE DEJAVNOSTI IN USTREZNA REGISTRACIJA.

Delavnica bo potekala v četrtek, 15. 9. 2022, s pričetkom ob 14.30 uri v prostorih Razvojno informacijskega centra Slovenska Bistrica (Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica). 

Z nami bo Slavica Strelec, koordinatorka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Ptuj.

Če razmišljate o dopolnilni dejavnosti na kmetiji oz. bi radi že obstoječo dejavnost razširili in imate kakšno vprašanje za predavateljico, lahko le-ta tudi vnaprej pošljete. Na ta način bomo zagotovili, da dobite odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo. 

Zaradi omejenega števila mest na delavnici se čimprej prijavite, in sicer preko google obrazca TUKAJ.

 Vključijo se lahko ponudniki z območja delovanja partnerskih LAS: 𝗟𝗔𝗦 𝗕𝗼𝗴𝗮𝘀𝘁𝘃𝗼 podeželja (občine: Destrnik, Dornava, Hajdina, Juršinci, Kidričevo, Markovci, MO Ptuj in Trnovska vas), 𝗟𝗔𝗦 𝗗𝗼𝗯𝗿𝗼 𝘇𝗮 𝗻𝗮𝘀 (občine: Makole, Poljčane, Rače – Fram in Slovenska Bistrica) in 𝗟𝗔𝗦 𝗛𝗮𝗹𝗼𝘇𝗲 (občine: Cirkulane, Gorišnica, Majšperk, Podlehnik, Videm, Zavrč in Žetale).

Prijave so možne do torka, 13. 9. 2022, oziroma do zapolnitve mest.

V primeru vprašanj so vam na voljo na telefonski številki 041 735 588 (TIC Slovenska Bistrica). 

Vabljeni!