Delavnica na temo razvoja inovativnih turističnih produktov

V ponedeljek, 4.7.2016 je v sklopu izvajnja aktivnosti Delovne skupine za razvoj Haloz v prostorih Občine Majšperk potekala delavnica, na kateri smo razvijali inovativne turistične produkte in krepili partnerstva za skupno prijavo na Javni razpis za sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov ter storitev turističnega gospodarstva (2016-2018). Na delavnici smo z metodami kreativnega razmišljanja poskušali razviti ideje o inovativnih turističnih produktih, primernih za območje Haloz, ki so skladne z razpisom. Delavnice se je udeležilo 23 oseb – posameznikov in tudi predstavnikov podjetij, ki so zainteresirani za razvoj turizma v Halozah. Izmed teh smo identificirali dva nosilca, ki bosta pripravila vlogo in sta pripravljena razviti inovativni turistični produkt v partnerstvu – to sta zadruga Pozama z.o.o. in Zeleni turizem, Žan Vovk s.p.

Vsi, ki ste zainteresirani za prijavo na razpis in imate zamisel ali že dodelano idejo za inovativni turistični produkt, ste vabljeni, da izpolnite anketo glede vaših ciljnih skupin (trenutnih kupcev), na podlagi katere vam lahko pomagamo pri sestavi partnerstva za skupno prijavo na razpis.

Javni razpis je objavljen tukaj.

Anketo glede vaših ciljnih skupin lahko rešite tukaj.

Predstavitev javnega razpisa za sofinanciranje razvoja novih in inovativnih produktov in storitev turističnega gospodarstva – dr. Aleksandra Pivec, ZRS Bistra Ptuj

Gradivo za izvedbo delavnice - kreiranje turističnih produktov – Simona Zakelšek mag. ekon. in posl. ved, PRJ Halo

Za kakršnakoli vprašanja se lahko obrnete na PRJ Halo, ZRS Bistra Ptuj ali KGZ Ptuj.