Najava volitev v organe LAS Haloze

Spoštovani člani,

konec lanskega leta nam epidemiološke razmere niso dopuščale izvedbe volilne skupščine. Upravni odbor LAS Haloze je sprejel sklep, da se volitev prestavijo na čas, ko bodo zdravstvene razmere ustreznejše.


NAJAVA kandidacijskega postopka za volitve

Obveščamo vas, da bo v ponedeljek, 28.2.2022 stekel kandidacijski postopek za volitve v organe LAS Haloze skladno z dokumentom Volilni postopek LAS Haloze. Kandidacijske liste zbiramo 7 dni. Po prejemu kandidacijskih list razpišemo volitve.

Ob enem vas obveščamo, da so veljavne vse kandidacijske liste, ki ste jih v roku dostavili, ko so bile volitve razpisane v novembru 2021. Če ste kandidacijski obrazec oddali, pa ne želite kandidirati, ga lahko umaknete tako, da na mail las.haloze@halo.si napišete, da ne želite kandidirati.

Volilna skupščina bo predvidoma 15.3.2022 popoldne.


UREDITE podatke članstva v LAS Haloze

Vabimo vas, da uredite svoje podatke članstva v LAS Haloze. V kolikor je prišlo do spremembe predstavnika pravne osebe, ki jo zastopa v LAS, ali spremembe kontaktnih podatkov predvsem e-naslovov, nam vse spremembe sporočite do petka, 25.2.2022 na tem obrazcu, da bomo lahko ustrezno korigirali sezname. Predvsem pa zato, da boste prejeli pošto, ker bo šla ta izključno po e-pošti, kot je to predvideno v Volilnem postopku LAS Haloze.


POSTANITE ČLAN LAS Haloze

Če kdo še ni član, pa bi to rad postal in tudi kandidiral v organih LAS Haloze je čas, da do petka 25.2.2022 dostavi pristopno izjavo z dokazili o izpolnjevanju pogojev.