Volitve v organe LAS Haloze

Vsi organi LAS Haloze imajo skladno s pogodbo o ustanoviti dvoletni mandat. Ta mandat se v decembru izteče, zato so pred nami spet volitve in volilna skupščina.

Skladno z Volilnim postopkom za LAS Haloze boste vsi člani LAS Haloze po e-pošti prejeli obrazec, na katerem lahko predlagate kandidata za predsednika, člana upravnega odbora ali člana nadzornega odbora LAS Haloze. Poleg bo priložen tudi seznam članov LAS Haloze. Za vsakega predlaganega kandidata je potrebno izpolniti svoj obrazec, na katerem predlagani kandidat tudi podpiše, da se strinja s kandidaturo.

Obrazec objavljamo tudi tukaj.

Hkrati vas pozivamo, da v kolikor se je pri kateri organizaciji karkoli spremenilo – odgovorna oseba ali zastopnik v LAS Haloze, vas prosimo, da to tudi pisno sporočite do 12.11.2021.

Obrazce s predlogi za kandidaturo je potrebno dostaviti na sedež vodilnega partnerja PRJ Halo (Cirkulane 56, 2282 Cirkulane) do 12.11.2021 do 12. ure.
Volilna skupščina bo potekala 23.11.2021 popoldne.

V kolikor imate kakršno koli vprašanje, lahko pokličete na 02 795 32 00 ali pošljete elektronsko sporočilo na las.haloze@halo.si.